Coaching Professionals

Beoordeling & functionering - Talent management - Carrière begeleiding

Of het nu gaat om managers die hun mensen willen helpen het beste van zichzelf te geven, of om professionals die willen optreden als trusted advisors, of om professionals die de commerciële slagkracht missen: wij gaan met 1 op 1 gesprekken aan het werk opzoek naar interne barrières, verborgen contracten, onbewuste loyaliteiten welke een verklaring zijn voor het gedrag.

Zodra wij gezamenlijk dit inzicht en begrip hebben verkregen kan er een duurzame en blijvende (gedrags) verandering plaatsvinden. Een aanpak die niet alleen het beste biedt, maar mensen ook het intense plezier laat ervaren in wat zij doen. "Doe wat je leuk vindt, daar ben je het beste in!"

Hoe bereiken we de business doelstellingen?

Onze aanpak kent een concrete koppeling aan en doorvertaling naar de praktijk. Een aanpak die niet alleen het beste biedt, maar mensen ook het intense plezier laat ervaren in wat zij doen. Maar bovenal een aanpak die rechtstreeks bijdraagt aan het bereiken van de business doelstellingen.
Zo begeleiden wij op dit moment verschillende managers met personal coaching, waarin met enige regelmaat de persoonlijke en zakelijke ervaringen besproken en geëvalueerd worden. "It's lonely at the top" is iets wat velen ervaren.

Thema’s

  • 
Een inspirerende visie uitdragen

  • Herontdek je eigen weg als leider, om zo een inspiratiebron te zijn voor anderen
  • Succes; vertaal je passie, ambitie en droomwens in concrete actie
  • Creëer een onoverwinnelijke mindset om je grootste uitdagingen aan te gaan
  • Leer onzekerheid en twijfel kanaliseren in daadkracht en actie

  • Anderen beïnvloeden en meekrijgen vanuit je persoonlijke kracht als leider
  • Je leert hoe je je team, ook individueel, tot nog grotere prestaties inspireert
  • Je leert hoe je ondanks tegenslagen, daadkrachtig leiderschap blijft tonen

Acantis B.V.  -  Postbus 709  -  3700 SA Zeist  -  030 12 34 567    -  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  -  Algemene Voorwaarden Acantis