Sponsoring

Acantis wil ook graag haar maatschappelijke verantwoordelijkheid dragen in het financieel of middels kennis en kunde ondersteunen van relevante projecten of organisaties.

De jeugd heeft de toekomst. Dit onderschrijft Acantis volledig. Een uitstekende manier om te leren presteren in team verband is het sporten in team verband. Leren inzien dat juist de verscheidenheid aan talenten kunnen leiden tot succes, mits dat ieder talent op haar waarde wordt geschat en ook zo wordt ingezet.

Een voetbalteam hoeft helmaal niet uit de allerbeste spelers te bestaan om zeer succesvol te zijn. Wanneer de spelers plezier hebben, elkaar positief benaderen en er een hecht team staat is succes al bijna verzekerd.

Acantis ondersteund inmiddels al 7 jaar de voetbal vereniging Jonathan te Zeist middels sponsoring en coaching van de jeugd.

Dit jaar wordt de E1 ondersteund.

Acantis B.V.  -  Postbus 709  -  3700 SA Zeist  -  030 12 34 567    -  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  -  Algemene Voorwaarden Acantis