Wie zijn wij?

Fred Steutel

Fred Steutel is een analytische, empathische en creatieve professional. Hij houdt van bouwen aan verbetertrajecten op zowel zakelijk als menselijk vlak. Hij is sterk in het coachen en begeleiden van professionals en (management)teams. Hierbij stuurt Fred op het maken van verbinding met jezelf, zelfkennis, kwaliteiten en valkuilen herkennen en weten hoe ze een script voor jou zijn geworden. Vanuit de verbinding met jezelf ben je dan instaat echte verbinding te maken met je omgeving, je collega's en klanten. Echte verbinding geeft vertrouwen en van daaruit succes. Hierbij combineert Fred zijn meer dan 10 jaar ervaring in management.  Hij is een mensen mens, een people manager die vanuit deze kennis en ervaring mens en resultaat weet te verbinden.

In zijn aanpak is hij probleemgericht. Hij werkt samen met zijn team aan een passende oplossing. Hij creĆ«ert nieuwe kaders en ondersteund het proces met suggesties en aanbevelingen op basis van zijn kennis en expertise. Fred brengt obstakels scherper of beter in beeld, zodat ze vervolgens overwonnen kunnen worden.

Kernbegrippen
Analytisch, creatief, commercieel, concreet, praktisch, integer, mensen mens en enthousiast.

View Fred Steutel's profile on LinkedIn

Joost Sliphorst

Joost Sliphorst is van 1984 tot maart 2000 werkzaam geweest bij PTT/KPN Telecom/ Unisource. Via assistent productmanager, verkoper special sales, consultant, area manager en regional businessmanager naar Adjunct directeur Verkoop Zuid-Oost. Internationale ervaring opgedaan in Kiev als General Manager.

In die tijd vooral actief geweest met het inrichten van distributiekanalen, sales & marketing management, commerciƫle introducties van internationale producten en diensten, algemeen management en het opzetten van Joint Ventures. Mensen beschreven Joost toen als: daadkrachtig, resultaatgericht, ervaren op het gebied van sales management, helikopter view met oog voor detail...

In 2000 heeft Joost zijn eigen organisatie Trackselling opgezet. Een toonaangevende organisatie op het het gebied van Sales innovatie waarbij er vanaf 2005 steeds meer de diepte is ingegaan met de trainingen en coaching van de (sales) professionals. De start en de afronding van zijn coachingsopleiding bij Newfield Network inclusief certificeringen NCC en PCC, zijn de enablers hiervoor geweest.

Kernbegrippen
Liefdevol, respectvol, open, eerlijk, duidelijk en praktisch.

View Joost Sliphorst's profile on LinkedIn

Patrick Roozemond

Patrick Roozemond (1965, Coach en Ondernemer HeartLive) stopte na zijn bedrijfskundige studie al zijn idealen in een eigen bedrijf in broodverbeteraars in Polen.

Na 10 jaar maakte hij een radicale switch en begon hij 'Start vanuit je Hart' om mensen met een uitkering te coachen bij de realisatie van hun onderneming. Sinds vorig jaar is hij mede-oprichter van HeartLive, een innovatief instrument om letterlijk je hart mee te volgen en in balans te komen.

"Klachten zijn bedoeld om mensen weer in hun eigen kracht te brengen.'

View Joost Sliphorst's profile on LinkedIn 

Acantis B.V.  -  Postbus 709  -  3700 SA Zeist  -  030 12 34 567    -  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  -  Algemene Voorwaarden Acantis