Aanpak van Acantis

Wij werken bij voorkeur vanuit een interim management opdracht. Door zelf concreet actief op de werkvloer aanwezig te zijn wordt de unieke mogelijkheid geboden mensen en organisatie te begeleiden en te versterken tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden.

Alle diensten worden aangesproken daar waar relevant. Of het nu interim management, business coaching, consulting of executive search is. Wanneer bijvoorbeeld individuele professionals hun talent beter tot zijn recht dienen te laten komen voor de organisatie dan gaat de dienstverlening van Acantis zich richten op deze professionals. Wanneer het echter de onderlinge samenwerking betreft in bijvoorbeeld het managementteam dan zal Acantis zich richten op dit managementteam.

In de modder

Door samen met u met de voeten in de modder te staan kunnen wij u laten zien wat tot dan toe voor u onzichtbaar was. Wij kunnen de blinde vlekken laten zien en waar u uw organisatie kunt versterken. Vervolgens spreken wij samen met u een plan van aanpak af en wordt er gekeken welke dienstverlening van Acantis noodzakelijk is om te komen tot duurzame en concrete (financiƫle) resultaat verbeteringen.

Hierbij is Business coaching het hart van onze activiteiten. Business coaching stelt ons in staat een meetbare verandering in de productiviteit, omzet en winstgevendheid van uw organisatie te realiseren. Hierbij zijn bezieling, zingeving en werkethos belangrijke peilers.

Acantis B.V.  -  Postbus 709  -  3700 SA Zeist  -  030 12 34 567    -  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  -  Algemene Voorwaarden Acantis