Skip to main content

Interim Management

Voor tijdelijke leiderschap en specialistische kennis, leveren wij interim managers die direct impact maken. Onze interim managers zijn ervaren en brengen de benodigde expertise om uw bedrijf door uitdagende periodes te loodsen.
Hier nog een andere tekst, we missen wat vulling, of ik moet deze pagina op een andere manier indelen…

Uw voordelen

Persoonlijke Benadering
Bij Acantis staat de relatie met onze klanten en professionals centraal. We nemen de tijd om u echt te leren kennen, zodat we de perfecte match kunnen maken. Onze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat elke samenwerking succesvol is en voldoet aan de verwachtingen van beide partijen.
Breed Netwerk
Dankzij ons uitgebreide netwerk van hooggekwalificeerde professionals en zorginstellingen, kunnen wij snel en efficiënt inspelen op uw behoeften. Of u nu op zoek bent naar tijdelijk management of gespecialiseerde expertise, wij hebben de connecties om u te helpen.
Kwaliteit en Betrouwbaarheid
Wij streven altijd naar de hoogste kwaliteit in alles wat we doen. Onze screeningprocessen zijn grondig en we blijven in contact met zowel de professionals als de bedrijven om ervoor te zorgen dat de samenwerking soepel verloopt.
Meer dan 10 jaar ervaring
Wij hebben inmiddels meer dan 10 jaar ervaring opgebouwd in zorg en dan nog meer specifiek in de GGZ

Uw Partner

Fred Steutel

Oprichter & eigenaar

Contact met ons

Telefoon